ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ ЧИГОТЕ И СРПСКО-РУСКОГК ЛУБА

Специјална болница Чигота и Српско-руски клуб Ужице потписали су данас Протокол о сарадњи који ће још више унапредити, како су истакле обе стране, ионако добру сарадњу између њих. У име уговорних страна Протокол о сарањи су потписали директор Чиготе, Жељко Стакић и председник Српско-руског клуба Немања Спаловић.

_DSC0003 (Large)

Након потписивања Протокола, директор Специјалне болнице Чигота Жељко Стакић је изјавио: „Овај протокол ће обогатити и проширити нашу понуду,не само са аспекта услуга лечења и рехабилитације,већ и заједничког организовања културних манифестација и туристичких аранжмана.Гости из Русије исказују потребу не само за здравственим,већ и конгресним и верским туризмом.Такође имају жељу да упознају наше обичаје,културу и традицију. Заједно можемо да изађемо у сусрет њиховим жељама ,какоп би одлазили задовољни и увек се враћали“, нагласио је Стакић.

_DSC0019 (Large)

Председник Српско-руског клуба Немања Спаловић је нагласио да Чигота има велики потенцијал у области здравственог туризма зyбог кога велики број руских туриста долази на Златибор и најавио директну присутност овог клуба на тржишту Русије.